Vidám fotók érkeztek a Doktor Balaton forgatásáról

A TV2 saját gyártású napi sorozatának munkálatai már javában zajlanak, most pedig betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé. Sőt, számos dologról is lehullt a lepel, ugyanis napvilágot láttak az első fotók a sorozatról, amelyen a címszereplő Mészáros András mellett Pálfi Kata és Bodrogi Gyula is látható.

Doktor Balaton Mészáros AndrásDoktor Balaton Mészáros András Doktor Balaton TV2 sorozat Doktor Balaton TV2 Pálfi Kata Doktor Balaton Bodrogi Gyula

A stábnak a Skanzen ad otthont a sorozat balatoni településének, Balatonmeggyes külső helyszíneinek forgatásához. A belső jeleneteket egy budapesti stúdióban forgatják, de a szemfüles járókelők Gyömrő és Budapest különböző pontjain, vagy akár a Balatonnál is összefuthatnak a színészekkel és az egész stábbal.

A Doktor Balaton epizódjai során folyamatosan ott lebeg a nagy kérdés: vajon mit kezdenek a szereplők életük nagy lehetőségével? A történetről újabb és újabb részletek derülnek ki hamarosan. Az új napi televíziós sorozat fejlesztője és gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

Szólj hozzá