Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Videón ahogy egy szolgálaton kívüli rendőr megment egy kisfiút egy cápától

Kevesebb mint fél méter választotta el a cápát attól a fiútól, akit egy arra járó, szolgálaton kívüli rendőr rántott félre a végzetes támadás elől.

Az esetről videofelvétel is készült, amelyen azt láthatjuk, hogy a rendőr azonnal a vízi deszkázó fiú után ugrott, miután meglátta, hogy nem messze egy cápa uszonya emelkedik ki a vízből.

A hős neve Adrian Kosicki, aki éppen szabadnapos volt aznap és párjával sétált a floridai Cocoa Beach partján, amikor észrevette, hogy a cápa veszélyesen közel van a fiúhoz.

OFFICER PULLS BOY FROM CLOSE ENCOUNTER WITH SHARKCocoa Beach Police Officer Adrian Kosicki was off-duty Thursday evening, July 16, walking on the beach with his wife near the pier when they noticed a shark approaching a small boy on a boogie board. Adrian made the decision to quickly enter the water and pull the boy from the surf as the shark began to get dangerously close, within only a couple of feet at its nearest distance. We’re certainly not marine biologists, educated and trained to differentiate between the various species of sharks, their respective feeding habits, and aggressiveness near swimmers. We just do what we do best—protect the public from harm.Thanks to Adrian, we’ll never know what that shark’s intentions were, and that little boy will forever have a pretty cool story to tell. Great job!💪🦈

Közzétette: Cocoa Beach Police & Fire – 2020. július 17., péntek

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
<