Viharos romantika – Nora Roberts sorozat az AXN White-on

-

Nora Roberts írónő, aki jelenleg is a New York Times bestseller lista élén tanyázik,* decemberben meghódítja az AXN White-ot. A televíziós csatorna december 2-ától hétfő esténként 20.25-kor négy időtlen, viharosan romantikus történet tévéfilm változatát mutatja be, középpontban az emberi sorsot meghatározó, a felszín alatt meghúzódó erőkkel.

noraroberts

A többszörös bestseller szerző Nora Roberts írói karrierjét egy legendás hóviharnak köszönheti, amely napokra Keedyswille-i otthonába zárta az akkor titkárnőként dolgozó nőt. Roberts az elzártságban teret engedhetett óriási fantáziájának és lejegyezte első történeteit. Ez az élmény a mai napig meghatározza írói munkásságát, ugyanis hősei sorsát nem ritkán elháríthatatlan természeti erők, rejtett összefüggések befolyásolják. Első ?viharos? regényeit még több mint 200 felkavaróan romantikus történet követte, melyek közül a legújabb, Dark Witch címmel jelenleg a New York Times bestseller listájának élén áll, a november 2-ai eladási adatok alapján.*

Az írónőnek 4 bátyja van, állítása szerint ennek köszönheti megkapóan reális férfiábrázolásait. Roberts időtlen történetei december 2-ától az AXN White televíziós csatornán kelnek életre, négy, egyenként másfél órás tévéfilmben, hétfőnként 20.25-től.

Az Északi Fény (Northern Lights) című történetben Nate Burns rendőr egy trauma elől az álmos Alaszkába menekül, ahol nem várt fordulatot vesz az élete. A Múlt Titkaiban (Tribute) egy visszavonult TV sztárt halott nagymamája kísérti, míg a Délidőben (High Noon) egy magas rangú rendőrnő próbál egyensúlyt találni munkája és problémás magánélete között. Az Ártatlan Áldozatokban (Carnal Innocence) pedig egy világhíres hegedűművésznő küzd meg egy sorozatgyilkossal.

Nora Roberts történeteivel azt akarja megmutatni, hogy ?Néha egy erős fuvallat szárnyára kapja az embert, és csak röpíti magával az ismeretlenbe. Bár felkészületlenül éri, mégis talán jobb helyen teszi le, mint hinné.?**

Kapcsolódó

A másik út sorozatkritika

A másik út (Unorthodox) egy 4 részes minisorozat ami Deborah Feldmann 2012-es Unorthodox: The Scandalous Rejection of my Hasidic Roots című bestsellerén alapul.

Sony Movie és Sony Max – Új néven futnak az AXN csatornák

Október 3-tól a megújult AXN Black és White csatornákat Sony Max és Sony Movie Channel néven találja a UPC...

Új poszter és előzetes a The Lost City of Z-nek

Charlie Hunnam (Pacific Rim), Robert Pattinson (The Twilight Saga), Sienna Miller (American Sniper), Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Angus Macfadyen,...

Kódolatlan AXN hónap a UPC Directnél

Egy hónapon keresztül, október 1. és november 2. között kódolatlan elérést kínál előfizetőinek az AXN és az AXN Black...

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet