Hír és közéleti magazin
Jessica Chastain

Világsztárt igazolhat az AZ 2. fejezete

Nagyon úgy tűnik, hogy Jessica Chastain valóban leszerződik az Az második részére

Mivel a Vesztesek Klubja egyetlen lánytagjának égővörös a haja, a rajongók azonnal Jessica Chastain után kiáltottak, egy interjúban még maga az azóta 16 éves Sophia Lillis is azt nyilatkozta, hogy a nála 15 évvel idősebb, két Oscar-díjra jelölt színésznőt szeretné felnőtt utódjául.

Most nagyon úgy tűnik, hogy Jessica Chastain valóban leszerződik az Az második részére, amelyben az egykori gyerekek 27 évvel később visszatérnek régi rémületeik színhelyére, hogy újból megpróbálják legyőzni Pennywise-t, a bohócot.

Az első rész volt az első olyan horror, amely Amerikában több mint 300 millió dollár bevételt hozott, ledöntve a trónról az eddig csúcstartót, az 1973-ban bemutatott Az ördögűzőt.

Így aztán nem csoda, hogy Andy Muschetti író-rendező is visszatér a folytatáshoz. A Varietyben megjelent nyilatkozta szerint egyelőre még csak tárgyalnak Chastainnel, de valószínű a megállapodás. A forgatókönyvírók még szintén nem készültek el, de bele kell húzniuk, hiszen nyáron már dolgoznia kell a stábnak. A New Line ugyanis már kitűzte az Az 2. premierjét 2019. szeptember 6-ra.