Vin Diesel szerint Oscar-esélyes film lesz a Halálos iramban 8.

-


Igaz annyira illik komolyan venni, hogy a Halálos iramban 7-re is ezt mondta, de most szerinte aztán tényleg úgy odateszik magukat az új rendezővel (F. Gary Gray), hogy csak na.

Bármilyen bizarrnak tűnik a lehetőség, ő (Gray) nagyon odateszi magát a filmben. A Straight Outta Compton-nal egyszer már bizonyított, most pedig, egy kis extra teherrel a vállán szerintem kb. úgy állt neki, hogy: Igazán? Rendben. Ti a kezembe adtátok a világ legnagyobb saga-ját, én pedig elkezdem hozni nektek az Oscarokat.” Várjatok csak, míg meglátjátok, mit csinált!

De Vin Diesel szerint nem csak ezért lesz egészen más a film, hanem természetesen az ő alakítása miatt is, bár magának egyelőre még nem vizionálta be az Oscart.

A Fast 8 más lesz. Nagyon-nagyon sötét. A karakterem olyan konfliktusba kerül, ami mindenkit le fog sokkolni. Olyan veszteségek érik, amelyek komoly érzelmi válságot okoznak neki. Hogy úgy mondjam, hidegvérű lesz. Úgy le fog taglózni benneteket, mintha egy tonna tégla esett volna a fejetekre. Hamarosan értelmet nyer minden.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet