Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Vírus a filmvásznon – Szerelem a korona idején

A koronavírus által okozott vészhelyzetből sikert is lehet kovácsolni. Ehhez a Nobel-díjas író Marquez Szerelem a kolera idején című regénye adta az ihletet, és most megszületett a Szerelem a korona idején.

Egy merőben új és vakmerő filmsorozat készül, melyet Marquez regénye, valamint a koronavírus ihletett, mégpedig A Szerelem a korona idején. Eredeti címén: Love in the Time of Corona.

Az ismert és Nobel-díjjal kitüntetett híres, kolumbiai írót Gabriel García Márquez-t bizonyára nem kell bemutatni a világirodalom  szerelmeseinek. Egyebek mellett az ő nevéhez fűződik a Száz év magány.

Gabriel García Márquez

A szerelemről és más démonokról, Az Ezredes úrnak nincs, aki írjon, valamint legszebb romantikus drámája  A Szerelem a kolera idején. A regény, valamint a koronavírus a két legfőbb forrása a sorozatnak.

Szerelem a korona idején

Olyan nevek tűnnek fel a koronavírus és a szerelem összekovácsolódásából, mint Nicolette Robinson (The Affair) és férje Leslie Odom Jr. is, akik a produceri teendőket is ellátták az alkotásban. Szóval a képernyőkön most nem A Szerelem a kolera idején című regény adaptációját láthatják a nézők, helyette érkezik A Szerelem a korona idején.

Nicolette Robinson és Leslie Odom Jr.Feltűnik még a különös és a koronavírust más szemszögből bemutató produkcióban Tommy Dorfman (13 Reasons Why), Rainey Qualley (Mad Men), Gil Bellows (Patriot, Ally McBeal), Rya Kihlstedt (The Bold Type, Charmed), Ava Bellows (This Too Shall Pass) és L. Scott Caldwell is (All Rise, Lost).

A koronavírus miatti karantén alatt játszódik majd, négy rész jön, a forgatás pedig június 29-én kezdődött Los Angelesben.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<