Hír és közéleti magazin

Visszatér Meg – Az őscápa

Már az is kiderült, hogy ki rendezheti meg Jason Statham és az óriáscápa újabb összecsapását.

Kevesen gondoltuk volna előzetesen, de igencsak szórakoztatóra sikeredett a 2018-ban bemutatott Meg – Az őscápa, amelyben Jason Statham csapott össze egy gigantikus méretű mélytengeri fenevaddal.

Meg Az oscapa 2

A Steve Alten 1997-es, azonos nevű sci-fi könyve alapján készült film a pénztáraknál is nagyon jól hozott, hiszen több mint 500 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

Már akkor felmerült, hogy a Warner Bros. folytatná a történetet, azonban azóta nem sok mindent hallottunk róla. Most kiderült, hogy közben már rendezőt is találtak a projektnek, aki a legutóbb A Manderley-ház asszonya című filmet készítő Ben Wheatley lesz.

Wheatley korábban olyan filmeken is dolgozott, mint a Halállista, a Vérturisták vagy éppen az Össztűz, de a hírek szerint ő rendezi majd az Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider folytatását is.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Jason Statham mellett milyen színészek tűnnek fel majd a filmben, igaz egyelőre az akciósztár szerepvállalását sem jelentették be hivatalosan.

A Meg folytatásának Meg 2: Az árok lesz és 2022-nél hamarabb nemigen kerül a mozikba.