Hír és közéleti magazin

Visszatérnek a Szégyentelenek, jönnek a Boszorkányok

Folytatódik a Shameless és jön a boszorkányos Amerikai Horror Story a Viasat6-ra.

Haverok, zene, és rengeteg whiskey. Vagy csak whiskey. Mert nem az a lényeg, hogy miből élsz, sokkal inkább az, hogy hogyan. És ebben Frank Gallagher a legjobb. Na és persze népes családja. Chicago legviccesebb famíliájának története Magyarországon eddig nem sugárzott epizódokkal folytatódik október 6-tól a VIASAT6 műsorán.

Shameless

Az alkoholista apuka szerepében az Oscar-díjra jelölt William H. Macy parádézik, a családot pedig továbbra is tűzről pattant lánya (akit Az Operaház fantomjából ismert Emmy Rossum formál meg) fogja össze. Eközben a gyerekek suliba járnak, feszegetik a törvény határait, másodállásuk van. De ami a lényeg: összetartanak, minden körülmények között. Ahogy Frank mondaná: ?élj úgy, mintha ez lenne életed utolsó napja. És persze igyál is. Sokat?.

Shameless ? Szégyentelenek: a harmadik évad október 6-tól minden hétfőn 23 órától a VIASAT6 műsorán!

american_horror_story_coven_cast_a_l

A nagysikerű első és második évad után október 10-én visszatér az Amerikai Horror Story a VIASAT6 műsorára. A harmadik évad ? amely Magyarországon elsőként a VIASAT6-on látható ? ismét egy önálló, kerek történet; az események fő mozgatórugója ezúttal a boszorkányság lesz.

A boszorkánypereknek már 300 éve vége, ám a túlélők újra veszélybe kerülnek. Ezért New Orleansban iskolát nyitnak a fiatal boszorkányoknak, ahol megtanulhatják, hogy hogyan védjék meg magukat, és azt is, hogy mennyire fontos az összetartás.

A harmadik évad főszereplői: a kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, Sarah Paulson, Taissa Farmiga és a szintén Oscar-díjas Kathy Bates.

Amerikai Horror Story ? Boszorkányok: október 10-től minden pénteken 22 órától a VIASAT6 műsorán!