VV Dani megint kiborult

-

Virág megjegyezte Daninak, hogy a kiskutya, amelyre Moh figyel, viszonylag sokat nyüszít, mire a lány azt a választ kapta Mohtól, hogy valószínűleg azért, mely olyan ember ér hozzá, akit nem érez közel magához.

Daninak nem is kellett több, azonnal eldurrant a feje, nem volt képes felfogni, Moh miért incselkedik a lánnyal. A tombolást a dohányzóban folytatta, ahol nem talált megértésre, ugyanis Bálint szerint Dani ezt a dolgot most túlgondolta. A fiú azonban meg sem hallotta játékostársa szavait, csak mondta a magáét.

Moh eközben Robival a konyhában ügyeskedett, ahol hallotta, hogy Dani megint ordibál, de nem érezte, hogy bele kellene állnia a balhéba, inkább megcsinálta a kakaóját és megreggelizett, írja a Blikk.

Kapcsolódó

ValóVilág 10: Erényövet kaptak a folyton a töküket vakaró villalakók

A f.szpiszkáló szó új értelmet nyert mióta VV Dani beköltözött a ValóVilág10-be, de nem csak ő, hanem a legutóbbi párbaj győztese, VV Moh is erényövet kapott.

Sok mindent tanultak, keveset fejlődtek a villalakók

A villalakóknak még van mit tanulniuk a hulladékmentességről, az illemtan órán pedig azt a feladatot kapták a villalakók, hogy minimalizálják a káromkodást.

A ValóVilág 10 szerkesztési elvei látszólag megdöbbentették a közmédiát

Szerintük az M1 többszöri megkeresésének köszönhető, hogy most illemtanórán vesznek részt a játékosok.

A ValóVilág 10-ből az is kiderült, hogy Van Gogh zeneszerző, Vivaldi pedig nő

Sok mindent megtudtunk a villalakókról és sok mindent nem tudtuk meg tőlük.

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet