VV Digo a ValóVilág10 első kiesője

-

VV Digo nagyon magabiztosan ment neki a párbajnak, az adásban még azt is kijelentette, hogy a kinti barátnője hatalmas kampányt folytat érte, csak éppen arról nem tudott, hogy ez éppen ellenkezőleg van, hiszen ő is láthatta mit művel a párja a VV10-ben.

A párbaj előtti napon még le is b.zizta az ellenfelét, amire a VV10 biszexuális versenyzője is csak annyit tudott reagálni, hogy akkor

a b.zi jelzőt most negatív értelemben kell-e érteni?

VV Digonak egy online, több ezres szavazás alapján is maximum 30 százalék esélye volt a bent maradásra és az sem volt nagy segítségére, hogy a villa egyik legellenszenvesebb, legvisszataszítóbb, legtöbbek által utált párosával, VV Amandával és VV Ginával kötött szövetséget (utóbbival maszatolt is valamit a takaró alatt) azért, hogy izgalmasabb szereplőnek tűnjön.

A nézők azonban egyáltalán nem voltak kíváncsiak a kifejezetten unalmas VV Digora, így arra szavaztak, hogy VV Bálint térjen vissza a Való Világ tizedik évadának első párbajáról. VV Bálint a szavazatok 68,07 százalékát kapta, még VV Digo a 31,93 százalékát. Nem azért mert annyira izgalmas szereplő VV Bálint, hanem azért, mert ennyire unalmas volt VV Digo – legalábbis ez jön le a rajongói csoportokban összeszedett megjegyzések, hozzászólások alapján.

VV Digo egyébként azt képzelte, hogy ő ül “a ValóVilág10 trónján”, ezt többször is elmondta korábban és az élő adásban is.

Ennél nagyobb pofára esés nem is érhette volna, ahogy maga is fogalmazott a párbaj során:

A bohócoknak a cirkuszban van a helye.

A nézők úgy döntöttek a ValóVilág10-ben nincs helye bohócoknak, csak éppen nem ugyanarra gondoltak, mint VV Digo.

Kapcsolódó

Angol- és illemtudásukról tettek tanúbizonyságot a ValóVilág 10 játékosai

Nyelvtudásuk mellett megtanulják majd az illemet, szorosabb barátságot kötnek, és nemcsak az elméjüket, de a lelküket és a testüket is fejlesztik majd.

VV Fru összeomlott Renátó kiesése után

A VV10 Párbaja nem csak egy konfliktus végére tett pontot. A játékban maradt lánynak szerelme nélkül kell folytatnia a küzdelmet, de vajon meddig bírja?

VV Vivi elkezdte a Palvin Barbarává való átalakulást

A feladástól visszatáncoló és reinkarnálódó VV Vivi tornázni kezdett - persze ezúttal is csak úgy VV Vivisen.

Kiderült, hogy mennyi szavazatot kapott VV Renátó a párbajon

A ValóVilág 10 legutóbbi párbajának kiesője, VV Renátó elmondta, szó sem volt taktikáról, részéről „ezer százalékosan szerelem” az, amit VV Fru iránt érez.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet