VV Gábor elmondta mennyit szexel egy héten

-

Azt nem lehet mondani, hogy VV Gábor lenne a legextrémebb figura a villában, sőt a fiúk közül talán ő a legvisszafogottabb, aki nem is nagyon szokott bekapcsolódni az extrém témákba. Azonban ezúttal éppen ő osztott meg részeleteket a szexuális életéről.

VV Gábor kiteregette legféltettebb hálószoba titkát és elmesélte, hogy hetente 4-5 alkalommal bújik ágyba kedvesével, akitől egyébként hat év alatt még sosem kapott olyan választ, hogy most ne lenne kedve hozzá.

 

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet