Tévés hírek VV Gina úgy gondolja, hogy bejön VV Bálintnak

VV Gina úgy gondolja, hogy bejön VV Bálintnak

VV Gina, a ValóVilág tizedik szériájának játékosa adott egy interjút a BEST magazinnak, amelyben ismét elmondta, hogy utólag már úgy gondolja, hogy VV Renátót kellett volna párbajra vinnie, és hogy VV Bálintot is másként látja már, mint egy “dricc madarat”.

VV Gina ma már Renátót vinné párbajra és bocsánatot kérne VV Bálinttól

“Édesanyámat kérdeznem sem kellett, ahogy meglátott, azonnal nekem szegezte a kérdést, miért éppen Bálintot hívtam ki párbajozni. Kiderült, hogy ő a képernyőn keresztül nagyon is megkedvelte. Ha visszamehetnék, biztosan másképp viszonyulnék hozzá, rájöttem, cseppet sem rossz ember, épp ellenkezőleg: egy kedves, egyszerű srác, akivel minden bizonnyal máshogy is alakulhatott volna a kapcsolatunk. Egyébként a Villában észrevettem, hogy talán tetszem neki, ezért is haragudtam rá annyira, amikor azt hittem, a hátam mögött rosszakat mond rólam. Sokszor nem szólt vissza, csak nevetett, amikor megbántottam, de akkor bele sem gondoltam, mi állhat ennek a hátterében. Ma már sejteni vélem, hogy azért nem szólt semmit, mert bejövök neki.”

Ezt mondjuk pont akkor sikerült elmondania Bálintról, amikor Bálint VV Renátó viselkedését felidézve, ordítva zavarta el maga mellől VV Vivit, aki kicsit becsiccsentve nem jól fogalmazott megy egy mondatot (és szinte azonnal kijavította saját magát).