Hír és közéleti magazin

VV Mercédesz a ValóVilág10 első kiesője

VV Mercédesz még meg sem nagyon tudta szokni a ValóVilág10 felújított villáját, máris kiszavazták a nézők.

Azt ígérte, hogy a ValóVilág10-ben fogja megmutatni a testét, de erre már nem lesz lehetősége a ValóVilágok történetének egyik leggyorsabb kiesőjének, VV Mercédesznek.

A Dubajból hazatért VV Mercédesz a VV10-ben mutatja be új testét

Rövidke VV-s karrierjében lekurvaanyázta VV Bálintot, illetve bemutatta a ValóVilágok történetének legnagyobb zugevését is, de ezen felül nem sikerült túl tartalmasra a celebbé válási hadművelet.

A VV10 után újabb plasztikai műtét várhat VV Mercédeszre

VV Mercédesz konkrétan két napot tölthetett bent, a VV producerei gyorsan elintézték őt, hiszen esélye sem volt, hogy megmutassa magát. Hogy miért volt szükség egy gyors kiesésre, miért nem vártak legalább egy hetet, hogy az új játékosok is belakják a villát, azt persze csak a műsor készítői tudják, mindenesetre egy chippendale költözik a borsodi lány helyére.

A műsor közösségi felületein elég nagy a felháborodás azzal kapcsolatban, ahogy ezt a kiesést intézték a műsor alkotói, ugyanis az alábbi kérdés döntött a kieső sorsáról: “Ki generálja a legtöbb sztorit” a villában? Na már most ennek a kérdésnek a szimpátiához vagy egyáltalán ahhoz, hogy a nézők kit nem szeretnének a villában látni nem sok köze van… Márpedig aki e kérdés kapcsán a legkevesebb szavazatot kapta, annak kellett távozni a villából.