VV Mercédesz a ValóVilág10 első kiesője

-

Azt ígérte, hogy a ValóVilág10-ben fogja megmutatni a testét, de erre már nem lesz lehetősége a ValóVilágok történetének egyik leggyorsabb kiesőjének, VV Mercédesznek.

A Dubajból hazatért VV Mercédesz a VV10-ben mutatja be új testét

Rövidke VV-s karrierjében lekurvaanyázta VV Bálintot, illetve bemutatta a ValóVilágok történetének legnagyobb zugevését is, de ezen felül nem sikerült túl tartalmasra a celebbé válási hadművelet.

A VV10 után újabb plasztikai műtét várhat VV Mercédeszre

VV Mercédesz konkrétan két napot tölthetett bent, a VV producerei gyorsan elintézték őt, hiszen esélye sem volt, hogy megmutassa magát. Hogy miért volt szükség egy gyors kiesésre, miért nem vártak legalább egy hetet, hogy az új játékosok is belakják a villát, azt persze csak a műsor készítői tudják, mindenesetre egy chippendale költözik a borsodi lány helyére.

A műsor közösségi felületein elég nagy a felháborodás azzal kapcsolatban, ahogy ezt a kiesést intézték a műsor alkotói, ugyanis az alábbi kérdés döntött a kieső sorsáról: “Ki generálja a legtöbb sztorit” a villában? Na már most ennek a kérdésnek a szimpátiához vagy egyáltalán ahhoz, hogy a nézők kit nem szeretnének a villában látni nem sok köze van… Márpedig aki e kérdés kapcsán a legkevesebb szavazatot kapta, annak kellett távozni a villából.

Kapcsolódó

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

VV Renátó: Szánom-bánom

VV Renátó a ValóVilág 10 legnagyobb szavazatkülönbségével esett ki a műsorból, de még mindig keresi ennek okait.

VV Merci szerint úgy néz ki, mint egy csöves

VV Merci eléggé kiakadt a saját külsejétől, szerinte ugyanis úgy néz ki, mint egy csöves.

ValóVilág 10: Nem az baj, hogy pazarlunk, hanem hogy lebuktatjuk saját magunkat

A ValóVilág 10-ben ezen a héten különböző átnevelési programokban vesznek részt a játékosok, több-kevesebb sikerrel.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata