Hír és közéleti magazin

VV Mercédesz: Csalódott vagyok

Egy igencsak megkérdőjelezhető szavazást követően VV Mercédesz esett ki a ValóVilág10-ből. A lány elmondta milyen érzelmek kavarognak most benne.

A ValóVilág10 első kiesője az a VV Mercédesz aki utolsó előttiként költözött be a villába, ezáltal lehetősége sem volt megmutatni, hogy valójában milyen is.

Az RTL II műsorában egy trükkel verték át a nézőket, amikor egy általánosnak tűnő kérdést tettek fel a nézőknek, de később kiderült, hogy az ezekre érkezett szavazatok döntöttek arról, hogy ki essen ki a villából.

Átverve érzik magukat a ValóVilág10 nézői

A játékból kieső VV Mercédesz természetesen csalódott volt, hát még ha ő is szembesül majd azzal, hogy egy nem tiszta szavazás során ejtették ki őt a villából, ugyanis a VV10 Instagram és Facebook-csoportjaiból egyértelműen kiderül, hogy a nézők nagy része VV Amandára voksolt volna, ha tisztában van vele, hogy mit takar, a “Ki generálja a legtöbb sztorit?” kérdés.

Csalódott vagyok, hiszen nem volt alkalmam megmutatni önmagamat

– mondja a lány, aki mindössze két adásban szerepelhetett tulajdonképpen. Azt is elmondta, hogy neki alapvetően több időre van szüksége ahhoz, hogy kibontakozzon, de eleve úgy állt hozzá, hogy az első napokban csak megfigyelni szeretne és nem szövetségeseket találni.

Hogy mit mondott még a kiesést követően, az a lenti videóból kiderül.