VV Mercédeszre ma már rá sem ismernénk az utcán

VV Mercédesz elég kérészéletű reality-karriert tudhat maga mögött, hiszen egy trójai falóval a műsor szerkesztői kirakták őt a ValóVilág10-ből, de ettől még nem engedték el teljesen a kezét (bár ő ugye a Jöttem, láttam, buktamban sem kapott epizódot – és oké, hogy a műsor később indult, minthogy ő kiesett, de hát…) és most meghívták az RTL Klub Reggeli című műsorába, a villa raptorával, VV Amandával egyetemben.

A Dubajt is megjárt plasztiklány már a műsorban is igencsak küzdött a diéta kihívásaival (ezzel a VV10 egyik legviccesebb jelenetét produkálva), de jól láthatón a kiesést követően igencsak elengedte magát. Persze e mögött számtalan dolog állhat, nincs bennem semmi rosszindulat (én konkrétan hozzá képest is plus size vagyok), egyszerűen csak feltűnő a változás.

A műsorban egyébként arról beszélgettek, hogy félidőhöz érkezett a ValóVilág10 powered by Big Brother és hogy milyen szörnyű lehet ennyi időt bezárva tölteni, már csak ezért is érdekes, hogy a villában két éjszakát töltő VV Mercédeszt hívták meg a beszélgetésbe.