Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Warehouse 13 – 13-as raktár sorozat

Hírek, érdekességek, információk a 13-as raktár (Warehouse 13) című sorozatról.

Pete Lattimer és Myka Bering titkos-ügynököket egy sikeresen végrehajtott akció után, “jutalmul” áthelyezik egy titkos, kormányzati szervezetbe. Kisvártatva Dél-Dakotában találják magukat egy furcsa építmény bejárata előtt, amelynek a neve 13-as raktár. Itt ismerkednek meg Artie Nielsen-nel, a rejtélyes és misztikus hely raktárosával, aki ismerteti velük az új munkájukat…

Warehouse 13

Az epizódok során Myka Bering (Joanne Kelly) és Pete Lattimer (Eddie McClintock) titkos ügynökök olyan műtárgyakat igyekeznek felkutatni a világban, melyek valamilyen csodás vagy épp veszélyes képességük miatt fenyegetést jelentenek az emberek számára. A dél-dakotában található 13-as raktárban Artie Nielsen (Saul Rubinek) és Claudia Donovan (Allison Scagliotti) segíti őket munkájukban.

A sorozat készítéséhez az executive producerek, Jack Kenny és David Simkins szerint a komikus drámai sorozat az 1980-as évekbeli Friday the 13th: The Series sorozatot használták fel, valamint részben az X-akták, a Raiders of the Lost Ark és a Moonlighting sorozatokat is. A SyFy elnöke, Dave Howe szerint a 2006-os The Lost Room című minisorozatból származik.

Alkotók:

Jane Espenson, D. Brent Mote

Szereplők:

– Eddie McClintock (Pete)
– Joanne Kelly (Myka)
– Saul Rubinek (Artie)
– Genelle Williams (Leena)
– Allison Scagliotti (Claudia)
– CCH Pounder (Irene)
– Simon Reynolds (Daniel)

Vendégszereplők:

Jaime Murray

Kelly Hu

James Marsters

Tia Carrere

Amerikai csatorna:

SyFy (2009-)

Magyar csatorna:

Viasat6 (2011-)

TV2 (2011-)

A sorozattal kapcsolatos hírek.

<