Hír és közéleti magazin

Welcome to Yesterday – Üdvözlünk a tegnapban

Teljesen logikus, hogy ha sikerülne feltalálnom az időutazást, akkor az első dolgom az lenne, hogy visszamennék a múltba és elmennék egy jó kis Queen koncertre.

Teljesen logikus, hogy ha sikerülne feltalálnom az időutazást, akkor az első dolgom az lenne, hogy visszamennék a múltba és elmennék egy jó kis Queen koncertre. Na de én nem tudom feltalálni az időutazást, nem úgy mint a Michael Bay produceri közreműködésével, Dean Israelite rendezésében készült Welcome to Yesterday (korábban Almanac) című scifi-thriller főhősei. Szerencsére ők is hasonlóképpen gondolkodnak mint én és az időutazást véletlenül sem nagyobb dolgok érdekében használják, persze így sem ússzák meg, hogy a múltba tévelyedésüknek ne legyen következménye.

A fapadosnak hangzó sztori nem biztos, hogy tényleg valami gagyit hoz, hiszen a szintén fapados Primert (A találmány) például imádtuk, na de majd minden február 28-a után derül ki, ekkor kerül ugyanis a mozikba a Welcome to Yesterday Ginny Gardner, Sir Maejor, Sofia Black-D’Elia, Amy Landecker, Katie Garfield, Alexandra Bartee és sok-sok tinilány főszereplésével.