Wesley Snipes támogatja az új Penge-filmet

Az X-Men és a Pókember filmek előtt, és jóval az MCU előtt ott volt az 1998-ban bemutatott Penge, amelyben Wesley Snipes alakította az ikonikus fénybenjárót, majd még további két filmben.

Bár éveken, sőt évtizedeken át tartotta magát a szóbeszéd, hogy a színész visszatérhet a szerepbe, tavaly bejelentették, hogy a következő Penge-filmben Mahershala Ali alakítja majd a szerepet.

Mahershala Ali állítólag maga járta ki a Marvelnél, hogy visszatérhessen Penge a mozivászonra, s bár maga Wesley Snipes nem vesz részt az újraindításban, támogatja az új Penge filmet és az új főszereplőt is.

„Semmilyen módon nem veszek részt a projektben nincs, de támogatom a fiatal művészeket és támogatom a Marvel üzleti döntéseit. Ez egy szép dolog.” – mondta Snipes az Uproxx-nak, de a színész arra is kitért, hogy az utolsó Penge-film óta rengeteget fejlődött a filmipar, így arra számít, hogy sokkal látványosabb dolgokat is láthatunk majd az új filmben, amit akkoriban – bár szerettek volna, de – még nem lehetett megcsinálni.

A Penge várhatóan 2023-ban kerül majd a mozikba, a film forgatókönyvén Stacy Osei-Kuffour dolgozik, aki a Watchmen sorozat munkálataiban is részt vett.