Willisszel és Baldwinnal erősít Edward Norton rendezése

-

2019-ben mutatják be Edward Norton második rendezését, a Motherless Brooklyn-t, amelynek színészgárdájához most nagy nevek csatlakoztak.

 

Norton nem csak dirigálja a Jonathan Lethem bűnügyi regénye alapján készülő alkotást, ugyanis a főszerep eljátszást is magára vállalta. A produkcióhoz jelentős nevek csatlakoztak Alec Baldwin és Bruce Willis személyében. Utóbbi alakítja a Tourette-szindrómás főhős mentorát, akit meggyilkolnak, ezzel indítva útjára a nyomozásban gazdag cselekményt.

A történet az 1950-es évek New Yorkjában játszódik, és Norton, Willis, na meg Baldwin hármasa mellett Willem Dafoe-t is parádéztatja majd.

Ez lesz Norton második rendezése a 2000-es Ég velünk! óta.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet