Winkler Róbert a 444-hez ment át

-

November 26-án jár le felmondási ideje a Totalcar korábbi vezető szerkesztőjének, Winkler Róbertnek. Az újságíró a 444-nél folytatja tovább – írta meg a Kreatív.

Ahogy arról a lapnak adott interjújában beszélt, Winkler “egyszer már majdnem átment” a 444-hez, de végül mégsem tette az akkori ügyvezető kirúgása miatt.

Azt is elmondta, új munkahelyére újságírói pozícióba kerül: “Gyakorlatilag a Totalcarnál is újságíró voltam az utóbbi hat évben, csak volt egy kamu vezető szerkesztői titulus a nevem mellett, de nem vezettem én ott már semmit.” – tette hozzá.

Felmondása kapcsán azt mondta, az ott töltött 20 évéből “az első tíz volt a küzdelmes, de jó, utána meg voltak jók meg kevésbé jó részek. Szar érzés, de hát meg kell lépni az ilyet is.”

Kapcsolódó

A héten visszatér a magyar tévé legőrültebb autós magazinja

Friss epizódokkal tér vissza október 17-én 10 órakor a VIASAT6 közkedvelt autós magazinja, a Totalcar.

A Sony kőkeményen beleáll a tévés őszbe

Minden eddiginél több saját gyártású műsor és országos premier érkezik ősszel a Sony Pictures Television csatornáira.

Országos premieráradattal indítják a tavaszt a SONY csatornái

A Sony Pictures Television (SPT) 5 csatornás portfóliója a tavaszi szezonban is vadonatúj, egyedi szórakoztató tartalmakkal várja a nézőit.

Totalcar: mostantól a VIASAT6-on égetik a gumikat

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinja átdriftel a VIASAT6-ra! Április 16-tól a Totalcar és két jól ismert, közkedvelt...

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet