Wisteria – David Lynch sorozatot készít a Netflixnek

-

A Production Weeklyben található részletek alapján a forgatás 2021 májusában kezdődne.

A Wisteria című sorozatot maga David Lynch írja és rendezi is, az egyik producer pedig Sabrina S. Sutherland lesz, akivel a Twin Peaks mellett a What Did Jack Do? című Netflixes rövidfilmen is együtt dolgoztak.

A Netflix által biztosított büdzsé állítólag 85 millió dollár, és 200 nap hosszúságúra tervezik a forgatási munkálatokat. A Wisteria (Lilaakác) állítólag 13  egyórás epizódból áll majd.

Lynch utolsó játékfilmje a 2006-os Inland Empire volt, a rajongók már szinte biztosra vehették, hogy a Twin Peaks 2017-ben bemutatott “lezárását” követően nem kezd újabb nagyszabású projektbe a 74 éves rendező, de a jelek szerint van még egy története, amit mindenképpen el szeretne mesélni.

Kapcsolódó

A Birmingham bandája a 6. évadával véget ér

A Birmingham bandája az alkotók szerint valamilyen formában tovább élhet, könnyen lehet, hogy valamelyik szereplő spin-offot kap.

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Chris Hemsworth elképesztő izmokat villantott

“Majdnem készen áll, már nagyon ott van!” - írta nemrég Hulk Hogan Chris Hemsworthről, aki éppen őt készül eljátszani egy életrajzi filmben.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet