Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

You a Netflixen – ölni és szeretni?

A You a Netflix egy olyan sorozata, amely egy rögeszmés, téveszmék által gyötört szerelmes férfit mutat be, aki a szerelemért ölni is képes.

A You, azaz Te című, két évadot megélt thrillersorozat egy téveszmék által gyötört, rögeszmés, és a szeretett nőért bármire hajlandó férfi mindennapjait mutatja be. Beck, Joe szíve választottja, akivel az írói babérokra törő fiatal nő a férfi munkahelyén, egy könyvesboltban találkozik. Beck számára az olvasás és karrier többet jelent mindennél, és ezért sok rossz döntést hoz.

Te sorozat

Keresi önmagát, a saját útját, veszélyes férfiakkal keveredik szexuális kapcsolatba, és maga sem tudja, hogy kit akar. Abban azonban biztos, hogy egy nap író szeretne lenni, és reméli, hogy könyve akár bestseller lehet.

Amikor találkozik a kedvesnek tűnő, Joe-val, a könyvesbolti eladóval, szerelmes lesz a férfiba, de akkor még ő sem sejti, hogy ez a találkozás akár végzetes is lehet. Természetesen mindkettejük számára, ugyanis olyan akadályokat gördít eléjük, mellyel nehezen birkóznak meg.

Beck és Joe kapcsolata egyre félelmetesebb, amint a nő elkezd gyanakodni arra, hogy a férfi nem olyan, mint amilyennek képzelte. Rádöbben, hogy idealizálta, és tudja, hogy valami sötét titkot rejteget, amiről eddig senki sem tudott.

Kiderül, hogy Joe ex-barátnője annak idején eltűnt. A férfi állítása szerint volt barátnője elutazott, és elhagyta őt egy veszekedés után. A sorozat tele van feszültséggel, fájdalommal, némi erőszakkal, vágyakozással, felelőtlen cselekedetekkel.

Mindezek ellenére a You több mint egy egyszerű thriller, ugyanis Joe olyan tetteket követ el, amik jövőjükre is hatással lesznek, és Beck számára a végzet beteljesülését jelentheti.

 

Mindazoknak ajánlom ezt a thrillert, akik szeretik a borzongást, feszültséget, veszélyeket, a kiábrándult, de szerethető jellemeket, és az olyanokat, akiknek nehezükre esik tartani a társadalmi normákat. Határaikat feszegetik, annak érdekében, hogy szürke egérként is felfigyeljenek rájuk. Vagy talán pont ez az álcájuk, hogy ne bukjanak le mások előtt? Ha érdekel a válasz, akkor ajánlom neked a You című sorozatot, melyben mindez benne van.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<