Zaklatási botrányba keveredett Shia LaBeouf

-

Volt barátnője, FKA Twigs beperelte Shia LaBeouf színészt. Az énekesnő állítása szerint LaBeouf kapcsolatuk ideje alatt, 2018 és 2019 között fizikailag, szexuálisan és lelkileg is bántalmazta.

Egy alkalommal például arra ébredt, hogy fojtogatja, a hazafelé úton pedig szándékosan veszélyesen vezette az autót, amelynek Twigs ült az anyósülésén. Amikor Barnett egy benzinkútnál megpróbált elmenekülni,
a színész megütötte és visszakényszerítette a kocsiba.

„Shia LaBeouf bántja a nőket. Kihasználja őket. Bántalmazza őket mind fizikálisan, mind mentálisan. Veszélyes ember”

– olvasható a beadványban, ami a Varietyn teljes terjedelmében elolvasható, és amelyben Barnett leírja, hogy kapcsolatuk hónapjai alatt könyörtelen bántalmazásnak volt kitéve. Az énekesnő szerint a színészről a médiában folyamatos botrányai és erőszakos viselkedése ellenére az az imidzs alakult ki, hogy hóbortos, de ártalmatlan művészlélek.

„Minden nőnek meg kell tudnia, hogy LaBeouf nem az a megkínzott művész, akinek beállítja magát, hanem egy kártékony és veszélyes ember”

FKA Twigs azt is állítja, hogy LaBeouf szándékosan fertőzte meg őt egy nemi betegséggel. A hétvége során több híresség is kiállt FKA Twigs mellett.

A perben Karolyn Pho stylist, aki korábban szintén LaBeouf barátnője volt, hasonlókról számolt be, majd nem sokkal a hír kikerülése után Sia is csatlakozott a vádlókhoz, beteges hazudozóként említve a színészt, aki, mint írta, neki is komoly érzelmi szenvedést okozott.

LaBeouf a New York Timesnak azt nyilatkozta, FKA Twigs vádjai közül több nem igaz, de „nincs abban a helyzetben, hogy megvédhesse magát”. Problémáit alkoholizmusával és poszttraumás stressz betegségével magyarázta.

“Évek óta bántom saját magam és a körülöttem lévőket. Hosszú a bűnlajstromom, amiért szégyellem magam, és bocsánatot kérek mindazoktól, akiknek fájdalmat okoztam.”

– nyilatkozta a lapnak.

Kapcsolódó

Pieces of a Woman filmkritika

Mundruczó Kornél és Wéber Kata filmje egy tragikus otthonszülés történetét meséli el, amit akár Geréb Ágnes személye is ihlethetett volna.

A szakértő szerint VV Vivi nemi erőszak-esete minden szempontból tipikus volt

Öt nő beszélget egy szobában és egyikükről kiderül, hogy szexuális bántalmazás érte.

Shia Labeouf meztelenül szerelmeskedik egy kísérleti videóklipben

A botrányhős Shia Labeouf ezúttal is elemében van.

Matthew McConaugheyt szexuálisan zaklatták fiatalkorában

Matthew McConaughey a Fox Newsnak beszélt hamarosan megjelenő Greenlight (Zöldlámpa) című memoárjáról, amit korábbi naplói felhasználásával írt meg.

Most a címlapon

2021 25 legjobban várt új sorozata

Évről évre egyre nehezebb összerakni azokat a listákat, amelyekben az előző évet próbáljuk összerakni vagy éppen az aktuális filmév...

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

A Hírstart ajánlata