Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Lagzi Lajcsi hihetetlen titkot árult el az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásában

Különös történetet idézett fel Lagzi Lajcsi Hajdú Péter beszélgetés műsorában, az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásában.

Az egészen elképesztő esetről Lagzi Lajcsi mesélt Hajdú Péter Life TV-n futó műsorában. A történet egész 1998-ig nyúlik vissza, amikor a TV2 az első születésnapját ünnepelte, és Lagzi Lajcsi Dáridó-turnét szervezett, amelyben  Pataky Attila és Zámbó Jimmy is részt vett.

Pataky a rock királya, Jimmy a pop királya és Lajcsi pedig a mulatós zene királya volt, így a turné neve a Három Királyok-at kapta. A fellépéseknek mindig megvolt a már megszokott sorrendje, mindig Jimmy zárta a közös éneklést. A turné azonban Miskolchoz is elérkezett, ami Pataky Attila szülővárosa, és a mai napig nagyon fontos értéket képvisel az életében. Emiatt pedig azt szerette volna, ha a miskolci állomást ő zárhatta volna le.

Lajcsinak tetszett is az ötlet, azonnal bele is egyezett, Jimmy viszont nem igazán volt oda az újításért. Olyannyira nem, hogy pisztolyt rántott Patakyra – mesélt az esetről Lagzi Lajcsi Hajdú Péternek, bár ő maga akkor nem volt jelen az esetnél.

A Bors megkereste az érintett Patakyt is, aki szűkszavúan ugyan, de helyeselt arra, amit Lajcsi mondott: ,,Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait. Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott. De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani” – nyilatkozta az Edda frontembere.

<