vasárnap, január 24, 2021

Zombifilmet készít a Vaksötét rendezője

-

A Gonosz halott feldolgozását és a Vaksötét című kiváló horrort jegyző Fede Alvarez készíti el a 16 States (16 állam) címre hallgató zombis filmet, amelynek forgatókönyvét John Requa és Glenn Ficarra írta.

A filmet a Lionsgate stúdió pénzeli majd – írja a The Hollywood Reporter. A 16 States a hírek szerint a zombijárvány kitörésekor játszódik majd, a történet középpontjában pedig egy családját kereső anya áll majd.

Nem világos, hogy ez alapján miért, de a THR szerint a megvalósítás a Will Smith nevével fémjelzett Legenda vagyok-hoz hasonló lesz majd.

A Requa és a Ficarra tavaly óta írják a film forgatókönyvét, de a koronavírus-járvány kitörése ezúttal fordítva hatott a filmes munkálatokra, ugyanis az írók ebből is merítettek ihletet a 16 States forgatókönyvéhez és már be is fejezték a szkriptet.

Az írópáros korábban – egyebek mellett – a Szeretlek, Phillip Morris; a Focus – A látszat csal és a még bemutatás előtt álló Dzsungeltúra forgatókönyvén dolgozott együtt, de korábban a Warner stúdió rájuk bízta a még cím nélküli Joker/Harley Quinn film szkriptjét is – amiből valószínűleg már nem is lesz semmi.

Fede Alvarez jelenleg a Vaksötét folytatásán és a Texasi láncfűrészes mészárlás feldolgozásán dolgozik.

Kapcsolódó

Brutális szereposztással jön David O. Russell új filmje

Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington mellé ugyanis most további szereplőket jelentettek be.

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Gal Gadot “női James Bond-filmjei” a Netflixre jönnek majd

A Netflix globálisan megvásárolta eSkydance Media-tól a Gal Gadot főszereplésével készülő Heart of Stone című thriller jogait.

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő Matilda-musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata