Hamarosan érkezik a Disney legújabb filmje, a Zombik

50 évvel az apokalipszis után, a zombik nem jelentenek több fenyegetést, azonban kénytelenek saját közösségükben élni az elszigetelt Zombietownban, egy igen lepusztult és siralmas környezetben, Seabrook elővárosában.

Egy napon azonban végre a zombiknak is engedélyezik, hogy beiratkozhassanak a Seabrook Középiskolába és egyéb oktatási intézményekbe. Ekkor találkozik történetünk két főszereplője: a sármos és karizmatikus zombi Zed, és a buzgó gólyalány, Addison. Míg Zed álma, hogy tagja legyen a suli focicsapatának, addig Addison a kezét törné, hogy a suli pompom csapatának pompom lányaként, üdvrivalgással buzdítsa a fiúkat a meccsek alatt. A filmből az is kiderül, hogy a zombik és a pompom lányok nem is különböznek annyira egymástól, mint azt először gondolnánk.

Vajon sikerül Addisonnak beilleszkednie a zombi közösségbe? Ha kíváncsi vagy miként alakul a fiatalok következő féléve, akkor tapadj te is a Disney Csatorna képernyőjére május 26-án, szombaton 11:30-kor, vagy nézd meg az ismétlést vasárnap 07:30-kor, és győződj meg róla te magad!

Szólj hozzá