Hír és közéleti magazin

Zseniális sztorikkal érkezik a TÖMÉNY TÖRTÉNELEM 2. évada

Rosszul időzített március 15-e, tálcahiányból karriert építő Kinizsi Pál – zseniális sztorikkal, Badár Sándor és Papp Szabi spicces meséivel indítja új szezonját a Tömény történelem!

Tomeny tortelenem_Jokai Mor es a korabban jott forradalom1

A Comedy Central saját gyártású produkciójának új részei péntektől láthatók a humorcsatornán. A nagyjaink hőstetteit „sajátos nézőpontból” megvilágító sorozat ezúttal is Spáh Dávid rendezésében készült, az illuminált krónikások sztorijait pedig újfent korhű jelmezekbe bújt színészek adják elő, hang nélkül, szájszinkronnal.

Ki gondolná, hogy a dicső március 15-e eredetileg más napra esett volna, és egy futó tavaszi zápor miatt majdnem el is maradt? A söröktől és néhány deci keserűlikőrtől kellően ellazult Badár Sándor nem kis feladatot vállalt magára a Tömény történelem debütáló epizódjának mesélőjeként: az események „hiteles” krónikásától megtudhatjuk, hogyan vált bajtársai kegyetlen tréfájának áldozatává a forradalmat idő előtt kirobbantó Jókai Mór.

A Supernem frontembere, Papp Szabi sem marad alul a képtelen elméletek gyártásában. Ő Kinizsi Pál varázslatos legendáját értelmezi át.

„Bevallom őszintén, amikor először hallottam a műsorról, kicsit irigykedtem másokra, akik szerepelnek benne és vártam, hogy mikor kapok én is felkérést. A Spáh-fivérek nagyon régi barátaim, csoda, hogy rögtön igent mondtam nekik?!” – árulta el az énekes, aki vodkát és sört fogyasztott, miközben elregélte a népi hős nagy tetteit. „Kinizsi Pál a régi idők Batmanje, egy igazi szuperhős, aki egy kézzel dobálta a medvéket. Persze, ki tudja, hogy a mendemondákból mi igaz? Mindenesetre próbáltam viccessé tenni a mesémet róla. A forgatáson óriásiakat röhögtünk, nagyon jó volt a hangulat. Ahogy hallom, nagyon jó lesz az új évad felhozatala, úgyhogy egy igazán szórakoztató tévéműsort kapnak a nézők!”

A sörtől és vodkától mámoros állapotba került Papp Szabi értelmezésében Kinizsi, az ifjú félisten egy erdei edzőtermen gyurmázik naphosszat, és tálca híján egy malomkövön kínál vizet a szomjas Mátyás királynak. A hírnévről álmodó izmos legény karrierje ugyan megállíthatatlanul szárnyal felfelé, de vajon megéri-e mindent feláldozni a Fekete Sereg vezető pozíciójáért? Többek között ez is kiderül a Tömény történelem második évadának premierepizódjából!

A Tömény történelem új évadában ismét bevállalós sztárok, többek között Fluor Tomi, Papp Szabi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee néznek a pohár fenekére, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. A humoros történeteket pedig olyan színészek elevenítik meg a képernyőn, mint Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt, vagy Gáspár Tibor.

Tömény történelem második évad, premierepizód most pénteken, 22.00-tól a Comedy Central műsorán – ismétlések szombaton 23.00-tól és 00.30-tól!