Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Zsigeri parát ígér az UNDERWATER előzetese

Valami vadászik a legénységre az Óceán mélyén.

Nemcsak az űrben, de az óceán mélyén is találkozhatunk eddig a Földön nem látott lényekkel, legalábbis a Kristen Stewart főszereplésével érkező Underwater egy az Óceán mélyén játszódó Alien-t ígér.

Földönkívüliek (Alien), szimbióták (Élet) és más hasonló finomságok helyett itt valami vízi szörnyet kapunk (helló Megalodon!), ha nem lenne elég probléma már önmagában az, hogy hőseink az óceán mélyén ragadtak egy víz alatti laboratóriumban egy földrengés következtében.

A hely szűkös és elszigetelt, akárcsak az űrben, itt sincs igazán hova menekülni, ők sem nagyon bíznak meg egymásban, ráadásul az a valami meg egészen éhesnek tűnik és az előzetes alapján szépen lassan el is kezdi levadászni a laboratórium legénységét.

Kristen Stewart, aki Robert Pattinsonhoz hasonlóan igazán most próbálja újraépíteni a karrierjét az Alkonyat filmeket követően (ebben mondjuk az új Charlie angyalai film nem sok segítségére lesz), na szóval Stewart mellett Vincent Cassel (Visszafordíthatatlan, Fekete hattyú), T.J. Miller (Cloverfield, Deadpool, Szilícium-völgy), Jessica Henwick (Vasököl, Trónok harca) és a Hush illetve a Cloverfield Lane 10 filmekből ismerős John Gallagher Jr. lesznek a főszereplők.

A 2020 januárjában érkező filmet William Eubank, a The Signal készítője rendezte Brian Duffield (A lázadó, A bébiszitter) és Adam Cozad (Jack Ryan: Árnyékügynök, Tarzan legendája) forgatókönyvéből.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<